Hoe ontstaan?

Het idee voor het Nationaal Groeiplan is ontstaan tijdens een brainstorm van René Savelberg en een groep business leiders over ‘next level leiderschap’ in een wereld die razendsnel verandert.

Als voormalig CEO van McDonald’s NL, serieondernemer en oprichter van McSense Business Accelerators heeft René ruim 25 jaar ervaring als groeiversneller.

Hij wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment waarbij zijn missie is business leiders te helpen groeikracht te ontwikkelen waarmee ze op lange termijn succesvol kunnen blijven groeien.

René heeft zijn ervaringen hierover beschreven in het managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht en geeft hier regelmatig keynote presentaties over. Daarnaast zit hij in diverse Raden van Advies en begeleidt hij start-ups en jonge ondernemers op weg naar groei.

Waarom Groeikracht Netwerk?

Markten zijn in beweging, uitdagingen worden complexer, klanten (en medewerkers!) veeleisender en de concurrentie steeds innovatiever.

Om hierin scherp te blijven willen business leiders vooral leren uit de praktijk. Leren van ervaringen en inzichten van anderen. En elkaar daarover moeilijke vragen stellen.

Daarom is het Nationaal Groeiplan opgericht. Een plek om in korte tijd heel veel te leren,

In Powersessies van 4 uur, samen met de allerbeste business leiders van Nederland.

– ➤ samen delen van belangrijkste ervaringen, vraagstukken en dilemma’s

– ➤ samen luisteren naar de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen in de markt

– ➤ samen ervaringen delen en brainstormen over concrete acties en oplossingen

Daarom is het Groeikracht Netwerk het #1 ‘Next Level Leadership’ programma van Nederland.

Samen elkaar scherper en sterker maken – daar gaan we voor en daar staan we voor!