ACTIEPLAN IN 3 UUR!

Iedere paar jaar komen er nieuwe trends, buzzwords en programma’s op de markt. En je moet meedoen, want het is goed voor groei. Toch?

Niet persé. Groeien gaat in de kern over de basics heel goed uitvoeren. Over inspirerend leiderschap met heldere focus. Over slim werken, mensen mee op reis nemen – en aan je binden! Groeien is vooral een kwestie van discipline – dat is altijd zo geweest, dat verandert nooit.

Want waarom kunnen giga-ondernemingen als McDonald’s wel succesvol blijven groeien terwijl veel anderen onderuit gaan? Omdat ze Groeikracht hebben. Heldere doelen, slimme mensen en scherpe plannen. Weinig fluff en franje, wel veel discipline en slagkracht.

Groeikracht Sessies zijn nu voor iedereen beschikbaar. Een middag of ochtend is alles wat je nodig hebt. Een unieke methode, 100% uit de praktijk, voor groepen van 8 tot 80 personen. Inspirerend, supersnel en maximaal efficient. Een 100% pragmatische aanpak, in de praktijk bewezen.

In 3 uur razendsnel scherpte en nieuwe ideeën – maximale inspiratie en actie. Het resultaat:

 alle neuzen dezelfde kant op – één team, één missie!

 maximale focus en energie – van team naar Powerhouse!

 direct 75-100 nieuwe groeikracht-ideeën – gegarandeerd!

WAT GAAN WE DOEN? WAT LEVERT HET OP?

Heel veel energie, teamgevoel en nieuwe ideeen. Want het is enorm uitdagend en inspirerend om heel eerlijk met jezelf te zijn. Om de vinger op zere plekken te leggen. En om samen naar oplossingen te zoeken. Groeikracht in 3 uur? Het kan!

 • We beginnen met een ‘blik op de wereld’. Wat gaat er veranderen, welke ontwikkelingen komen er op ons af?
 • Dan in groepen aan de slag. Met een stresstest de groeipotentie van je eigen organisatie scoren, van ‘0’ tot ‘10’.
 • Daarna wordt het echt spannend, want iedere groep bepaalt wat ze de komende 3-5 jaar willen ‘houden, stoppen, verbeteren en toevoegen’.
 • En dan in de actiestand! We delen en bediscussiëren alle feedback en bepalen wie waarmee aan de slag gaat!

Het resultaat? Een Powerhouse-team met 75 tot 100 nieuwe Groeikracht ideeën. Met focus op verdubbeling van groei, 50% minder turnover en 35% hogere marges en productiviteit. Want met Groeikracht worden teams en bedrijven ‘High Performers’ die langer en beter presteren dan de markt. Gegarandeerd.

Sneller en efficienter groeien?

“Met heel veel nieuwe ideeën een bijna onmogelijk resultaat bereikt!“

Philippe WitsPhilippe Wits, Directeur Leven a.s.r. Verzekeringen

We invited René to speak at our annual dealer convention. Specifically René, because he can translate his experiences in acceleration of growth to what it means for local entrepreneurs. The core of the message, that lands so well when René tells it, revolves around people, standardisation and partnership. The exact points that we need to focus on to grow our brand. Needless to say, the enthusiasm of our team grew, kicking of a great new sales year.

Erik Hardick, Director, Hyundai Motor Company

“Geweldige inzichten in succesvolle business groei, je kunt er direct mee aan de slag”

Caro van Eekelen, CEO Accor Hotels

René is iemand die door zijn positieve instelling en creatieve ideeën vanuit elke situatie nieuwe kansen weet te creëren. Door de aanpak van René hebben we een belangrijk project snel en succesvol kunnen afronden.

Michel van Rooij – Account Manager bij YoungCapital

“Concreet en ‘action oriented’. Uitstekend voor leiders en managers die verder willen groeien”

Ido Shikma, VP Human Resources CGI

Een inspirerende Groeikracht Sessie door René Savelberg op de Leveranciersdag bij PLUS. Hoe kan een bedrijf zich onderscheiden en welke focus breng je aan? Eyeopener was dat de gemiddelde medewerker gemiddeld slechts 50% productief is.

Marco Bastiaan Manager Formule ontwikkeling bij PLUS Retail

Op een inspirerende manier weet René een duidelijke boodschap over te brengen. Het zet je direct aan het denken, juist ook over hoe teams samen effectief de weg naar groei kunnen realiseren.

Hans Jakop Burkens – Head of International Account Management bij Royal FloraHolland

Leuke en leerzame Groeikracht Sessie met René over bouwstenen van groeikracht – en hoe je aan de top blijft! Standaardisatie (efficiënt werken), partnerships (goedkoop is duurkoop) en People Focus (menskracht als drijvende motor). We weten het allemaal maar handelen we er ook naar?

Sjef Goetstouwers – directeur bij Flynth Accountants

Boek een Groeikracht Sessie!

 • Aanbod

  Groeikracht Sessie M (incl telefonische voorbespreking) à € 1.500*

  Groeikracht Sessie L (M + uitkomst vertaald in actieplannen) à € 2.500*

  Groeikracht Sessie XL (L +  follow-up sessie/training in-house team) à € 3.500*

  *excl BTW, evt reiskosten in overleg

  HERKEN JIJ DIT OOK?

  • Je hebt een mooi bedrijf met prima produkten en diensten.
  • En een geweldig team wat hard werkt, want de lat ligt hoog
  • Maar de wereld verandert razendsnel, je moet constant bijsturen
  • Het gaat steeds stroever, het voelt alsof je vastloopt.
  • Kan het niet simpeler, krachtiger en sneller?
  • Stoppen met de helft, de andere helft 2 x zo goed doen en 3 x zo snel gaan…kan dat?
  • Ja! Je moet alleen weten hoe!
 • René Savelberg

  De Groeikracht Sessies zijn ontwikkeld door René Savelberg, voormalig CEO van McDonald’s NL, serie-ondernemer en ervaren groeiversneller.

  Vanuit zijn passie voor ‘Groeikracht’ heeft René de afgelopen jaren tientallen bedrijven geholpen met groeiversnelling en zijn eigen bedrijven in Europa en de VS opgestart.

  Gebaseerd op 25 jaar Groeikracht-ervaring heeft René het #1 Managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht’ geschreven en adviseert en begeleidt hij teams en organisaties bij het maximaliseren van Groeikracht. Hij deelt de belangrijkste tips en ervaringen over Groeikracht nu ook in zijn unieke 3-uurs Groeikracht Sessies.

Groeien met slagkracht?

Deze bedrijven gingen je voor:

We hebben iets moois om te delen!

Gratis 'top-10 business disruptions' whitepaper met praktische tips - direct beschikbaar.