Sooooo boring!

Altijd hetzelfde…..sóóó bóóóring!!?? Gisteren had ik ‘n gesprek met een ondernemer over zijn business. Het was allemaal “meer van hetzelfde” aan het worden. Hij zat in een soort flow die voelde als een neerwaartse spiraal ⚠️- wel succesvol maar niet meer geïnspireerd. Hij begint te merken dat hij zijn betrokkenheid aan het verliezen is, dat zijn energie aan het weglekken is – en is bang dat zijn medewerkers dat gaan merken… ?

Hij weet dat dat gevaarlijk is, want zonder passie geen energie, zonder energie geen actie, en zonder actie geen resultaten…

Interessant gesprek, ik duik er volgende week met hem verder in, want er moet ergens een knop om (of misschien wel twee, of drie….)

En? Kom jij dit ook wel ‘s tegen? Bij jezelf, bij anderen? Hoe sta jij hierin?

“Ach, dat gebeurt bij iedereen wel ‘s, komt vanzelf weer goed” of is het toch wat anders….

Wanneer zijn dit signalen die je serieus moet nemen? En wat doe je eraan? Let me know, ben benieuwd naar jóuw ervaringen (of die van anderen ?)

??Klik op de bel ? bovenaan mijn LinkedIn profiel om automatisch mijn nieuwe posts over ‘groeien en versnellen’ te ontvangen. (Tip: als je op #Groeikracht + ‘Follow’ clickt zie je al mijn eerdere posts hierover ✅)

René


#innovatie #ondernemerschap #strategie #groeikracht