Top execs use this visualization trick to achieve success—here’s why it works, according to a neuroscientist

#Groeikracht tip uit de US – van crisislijder naar crisisleider. Ik krijg de laatste dagen veel telefoontjes met vragen over ‘out of the box’-tips om met de huidige crisis om te gaan. Helaas zijn er geen ‘gouden tips’ maar wel een aantal andere zaken waar je eens over zou kunnen nadenken. Één daarvan is de volgende. Wetenschappers in de US hebben een ‘vision board’-methode onderzocht waarmee executives blijkbaar succesvol hun eigen resultaten kunnen beinvloeden. Geen abracadabra maar gebaseerd op neurowetenschap. Klonk mij in eerste instantie nogal ongeloofwaardig in de oren, maar als je het artikel leest (hieronder in ‘comments’) ga je er toch over nadenken. Want het lijkt te kunnen. Je eigen toekomst ‘programmeren’. Ik heb zelf inmiddels ook wat rondgebeld en er blijken in NL ook ondernemers en leidinggevenden te zijn die soortgelijke methodes actief toepassen. Mmmm…. zou het werken? Ook in deze tijd? Of misschien juíst in deze tijd, nu iedereen het zo hard nodig heeft… Iemand ervaring mee? Laat het me weten, ik deel het graag – want samen staan we sterk. En je kunt het natuurlijk sowieso zelf proberen. Een ‘vision board’ maken om je energie en focus te kanaliseren. Ben benieuwd wat er dan gebeurt.

KLIK HIER VOOR HET ARTIKEL